RSS   -    Meewerken?
   
 
GP MaleisiŽ
 Lexicon
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ

• Installatieronde
De eerste ronde die wordt verreden na aankomst op een circuit. Tijdens die eerste ronde controleren de rijders de systemen van de wagen, het gaspedaal, de remmen en de algemene bestuurbaarheid waarna ze onmiddellijk de pits weer inrijden zonder de finishlijn te passeren.

• Intermediate
Dit is de naam van een band die gebruikt wordt bij wisselende weersomstandigheden of bij lichte regen. De intermediate heeft meer groeven dan een droogweerband, maar minder dan een regenband.

• International Court of Appeal
Het hof van cassatie van de FIA is samengesteld uit professionele rechters en zijn 15 leden zijn aangesteld voor drie jaar. Om een zo rechtvaardig mogelijke beslissing te bekomen, zijn er op zijn minst drie rechters aanwezig, waarvan de identiteit ervan niet mag overeenstemmen met de identiteit van ťťn van de betrokken partijen.

• Internationale sportcode
De FIA-code die de regels bevat die van toepassing zijn voor alle internationale racekampioenschappen onder toezicht van de FIA.

 Zoeken: In:
Gasly vervangt Kvyat vanaf MaleisiŽ  
Toro Rosso heeft zonet bevestigd dat Pierre Gasly komend weekend zijn debuut zal maken voor het team tijdens...
Lees meer
Hamilton pakt zege in Singapore na start gehuld in chaos  
Lewis Hamilton heeft onverwacht de GP van Singapore gewonnen. De Brit profiteerde optimaal van een gigantische startcrash waarbij...
Lees meer
Vettel overtuigend op pole in Singapore  
Sebastian Vettel heeft de pole positie behaald voor de Grote Prijs van Singapore. De Duitser toonde zich ruim...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact