RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Qatar wil Bahrein niet vervangen
De Qatar Motor and Motorcycling Federation (QMMF) heeft ontkend in beeld te zijn om de Bahreinse Grand Prix dit seizoen te vervangen.

Door de politieke onrust in Bahrein zag het haar openingsrace jammer genoeg van de kalender geschrapt worden. Ondanks berichtgevingen dat Bahrein later dit jaar misschien nog een Grand Prix kan organiseren, is het maar de vraag of het land tegen dan over de nodige stabiliteit beschikt.

Een oplossing zou zijn dat de Formule 1-teams later dit jaar naar Qatar reizen, zodat ze daar op het Losail-circuit het kampioenschap kunnen uitvechten. Een woordvoerder van QMMF verklaarde echter dat het land niet klaar is om Bahrein nu, of op de lange termijn, te vervangen.

"Zoals u waarschijnlijk weet, heeft de Formule 1 tot 2016 een overeenkomst met Bahrein. We willen duidelijk zijn dat er op dit moment geen gesprekken plaatsgevonden hebben met de promoters van de Formule 1." zou de woordvoerder volgens F1Today.nl verteld hebben.
[07 april 2011 - 07:13] Tom Michiels
VORIG: Interlagos gaat haar circuit aanpassen      VOLGEND: Pirro wordt steward, Valsecchi mag testen voor Team Lotus
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact