RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Japan
 Virgin ondanks problemen toch redelijk tevreden
Virgin Racing kan terugblikken op een redelijke eerste dag. Het team boekte duidelijk vooruitgang, al verliep nog niet alles zoals gehoopt. Vooral onze landgenoot Jérôme D'Ambrosio moest heel wat tijd op de baan prijsgeven doordat hij na een gebroken voorwielophanging aan het einde van vrije training 1 niet meer in actie kon komen vandaag.

"De dag begon goed en we vonden meteen onze snelheid," vertelde de Belg. "Jammer genoeg brak in de ochtendsessie mijn voorwielophanging, waardoor ik niet kon deelnemen aan de tweede sessie. Het was heel warm vandaag, maar ik heb er niet te veel last van. We hopen dat het morgen beter loopt."

Ook teammaat Timo Glock was gematigd positief.

"Het is moeilijk te zeggen waar we juist staan, maar ik denk dat we mogen terugblikken op een goede dag. Het was jammer dat het team de bolide van Jérôme niet meer wist te maken voor het einde van de tweede vrije training. Hierdoor verloren we veel belangrijke tijd op de baan."

"In het algemeen ben ik tevreden met de bolide, alles zal echter van de banden afhangen. Het rubber is goed voor één ronde, maar de banden slijten dan zeer snel. Hoe dan ook het team heeft goed werk geleverd. We zullen zien wat er morgen gebeurt."
[08 april 2011 - 11:35] Brecht Toelen
VORIG: Mercedes GP nu al optimistisch voor morgen      VOLGEND: Alonso: "We zullen het dit weekend niet gemakkelijk hebben"
 Zoeken: In:
Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven  
Lewis Hamilton heeft voor de derde keer de Grand Prix van Japan geworden. De Brit leidde van start...
Lees meer
Hamilton ongenaakbaar in Suzuka  
Lewis Hamilton heeft voor het eerst de pole positie behaald op Suzuka. Zo heeft de Brit op alle...
Lees meer
Bottas snelste in VT3, ondanks crash en tragere banden  
Mercedes heeft haar ware gelaat getoond in de derde vrije training in Japan. Valtteri Bottas en Lewis Hamilton...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact