RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Virgin ondanks problemen toch redelijk tevreden
Virgin Racing kan terugblikken op een redelijke eerste dag. Het team boekte duidelijk vooruitgang, al verliep nog niet alles zoals gehoopt. Vooral onze landgenoot Jérôme D'Ambrosio moest heel wat tijd op de baan prijsgeven doordat hij na een gebroken voorwielophanging aan het einde van vrije training 1 niet meer in actie kon komen vandaag.

"De dag begon goed en we vonden meteen onze snelheid," vertelde de Belg. "Jammer genoeg brak in de ochtendsessie mijn voorwielophanging, waardoor ik niet kon deelnemen aan de tweede sessie. Het was heel warm vandaag, maar ik heb er niet te veel last van. We hopen dat het morgen beter loopt."

Ook teammaat Timo Glock was gematigd positief.

"Het is moeilijk te zeggen waar we juist staan, maar ik denk dat we mogen terugblikken op een goede dag. Het was jammer dat het team de bolide van Jérôme niet meer wist te maken voor het einde van de tweede vrije training. Hierdoor verloren we veel belangrijke tijd op de baan."

"In het algemeen ben ik tevreden met de bolide, alles zal echter van de banden afhangen. Het rubber is goed voor één ronde, maar de banden slijten dan zeer snel. Hoe dan ook het team heeft goed werk geleverd. We zullen zien wat er morgen gebeurt."
[08 april 2011 - 11:35] Brecht Toelen
VORIG: Mercedes GP nu al optimistisch voor morgen      VOLGEND: Alonso: "We zullen het dit weekend niet gemakkelijk hebben"
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact