RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Hamilton gefrustreerd door vroege pitstops
Naar de mening van Lewis Hamilton hebben te vroege pitstops aan het begin van de race grote gevolgen gehad voor het verdere verloop van zijn Grand Prix. De McLaren-piloot leek lange tijd de tweede plek op te eisen in Sepang, maar door bandenproblemen finishte de Brit slechts zevende.

"Gedurende de race sleten mijn banden bijzonder snel, maar het team heeft me te vroeg binnengebracht. Sindsdien reden we altijd als eerste de pit in, wat ons een nadeel gaf ten opzichte van de concurrentie." zei Hamilton teleurgesteld tegen BBC.

"Ach, er is niet veel dat ik er nu nog aan kan doen. Het is vandaag gewoon zo een dag waaruit je moet leren. Ik geef de moed zeker niet op!"

De Brit gaf toe dat hij veel meer verwacht had dan een zevende plek, wetende dat hij zeer lang in de buurt van racewinnaar Sebastian Vettel reed.

"Dit is nu eenmaal racen. Ik startte tweede en deed er alles aan om die plek te behouden. Meer kan ik er niet over zeggen."
[10 april 2011 - 12:15] Tom Michiels
VORIG: Puin verpest race Perez      VOLGEND: Whitmarsh en Boullier leiden FOTA
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact