RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Team Lotus werkt aan betrouwbaarheid
Mike Gascoyne denkt dat zijn team zich meer moet richten op de betrouwbaarheid van de T128, zodat het ongemoeid met het middenveld zal kunnen vechten.

Team Lotus had begin dit jaar zichzelf opgelegd dat het sterk genoeg zou zijn om met het middenveld te vechten en zelfs geregeld punten te scoren, maar tot nu toe is 2011 niets meer dan een herhaling van vorig seizoen.

In Sepang ging het echter beter voor het Maleisische team, dat Heikki Kovalainen net na Toro Rosso de finishlijn zag overschrijden.

"Dit was zeker ons beste weekend. We maakten ook op gebied van betrouwbaarheid een kleine stap. Hadden we Alguersuari op het einde van de race nog ingehaald, dan zou dat de eerste keer geweest zijn dat we een gevestigd team verslaan hebben." zei Gascoyne tegen Autosport.

"Slechts zes wagens hebben ons gedubbeld, we waren competitief in het middenveld en op het einde moesten we echt op de rem staan om ons te laten dubbelen! Het was zeker een stap in de goede richting."
[12 april 2011 - 07:05] Tom Michiels
VORIG: Petrov: "Marbles oorzaak van mijn crash"      VOLGEND: Red Bull houdt McLaren en Ferrari in het oog
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact