RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Hülkenberg wil racezitje bij Force India in 2012
Force India-testrijder Nico Hülkenberg zal dit jaar alles in het werk stellen om volgend seizoen de vaste racepiloot van het Indische team te worden. De 23-jarige Duitser kende in 2010 een degelijk Formule 1-seizoen, maar moest voor 2011 zijn stoeltje afstaan aan Pastor Maldonado.

Gisteren werd in Bangalore het nieuwe rijdersprogramma van Force India voorgesteld, waar ook Hülkenberg aanwezig was. De Duitser vertelde dat hij tijdens de winterperiode zeer teleurgesteld was in de keuze van Williams, maar dat hij er alles aan zal doen om volgend jaar voor het Indische team uit te komen.

"Ik wil terug racen. Aan de andere kant, ben ik heel gelukkig dat Force India me in haar team opgenomen heeft. Ze gaven me de kans om mijn talent te tonen. Ik hoop dat dit zal resulteren in een zitje volgend jaar." zei hij.

Hülkenberg gaf toe dat het even duurde vooraleer hij zijn ontslag bij Williams kon aanvaarden, maar begreep wel waarom het team voor Maldonado koos.

"Ze hebben altijd gezegd dat ze in mij een rijder zagen die lang bij hen kon racen, en ze waren ook nooit teleurgesteld in de prestaties die ik heb neergezet. Uiteindelijk verloor het team sponsors, en had het dus nood aan geld. Dan kwam Pastor ten tonele."
[13 april 2011 - 19:39] Tom Michiels
VORIG: Interlagos maakt aanpassingen aan circuit      VOLGEND: Montezemelo: "Fernando mag mijn eerste minister worden"
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact