RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Schumacher: "Onze start was ontgoochelend"
Michael Schumacher is een van de ex-winnaars op het circuit van Sjanghai in China. De Duitser kende dit jaar echter geen al te goede start van het seizoen - ondanks een puntenfinish afgelopen weekend.

"Ik moet helaas toegeven dat we een ontgoochelende start van het seizoen kenden. We hadden zeker hogere verwachtingen maar we konden deze niet inlossen. Het is echter niet de eerste keer dat ik meemaak dat de zaken niet helemaal gaan zoals ik zou willen maar de enige manier om dit op te lossen is door hard te werken en dat is ook wat we momenteel aan het doen zijn."

Aangezien er weinig tijd verstreken is tussen MaleisiŽ en China, moeten er ook geen grote wijzigingen aan de Mercedes MGP W02 verwacht worden. Toch hoopt Schumacher om goed te kunnen presteren.

"We hebben in MaleisiŽ veel geleerd over de wagen. Tussen MaleisiŽ en China zit echter heel weinig tijd en dus hebben we geen grote upgrades voor dit weekend. Die komen later wel. Dit weekend moeten we proberen de auto nog beter te begrijpen en het maximale uit ons pakket halen. We weten dat we nog meer uit onze wagen kunnen halen dan we tot nu toe gedaan hebben. We hebben alleen nog niet de settings gevonden om er maximaal gebruik van te maken."

Dat er zoveel mogelijkheden zijn om een Formule 1-wagen af te stellen, maakt het ook niet makkelijk om de vinger op de wonde te leggen waarom de Mercedes snelheid tekort komt.

"Zoals je wel weet ligt het geheim van de Formule 1 niet bij ťťn onderdeel. Je moet aandacht hebben voor alle details. Bij de details zitten ook minder belangrijke zaken, maar we doen er alles aan om alle onderdelen te evalueren en om hen zo optimaal mogelijk te laten samenwerken."
[14 april 2011 - 18:37] Jeroen Winters
VORIG: Alonso: "Vettel ligt buiten bereik"      VOLGEND: Vettel rekent op KERS dit weekend
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact