RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Japan
 Horner: "Webber wil carrière bij Red Bull beëindigen"
Mark Webber maakt er geen geheim van dat hij ook volgend seizoen voor Red Bull wil uitkomen. Iets wat zijn teambaas Christian Horner vandaag bevestigde.

Het contract van de Australiër zal eind dit jaar ten einde lopen, maar verwacht wordt dat Lewis Hamilton, Nico Rosberg of Jaime Alguersuari het zitje voor 2012 zullen overnemen. Geruchten vertellen zelfs dat Webber een overstap zou maken naar Ferrari, maar Horner benadrukte dat dit niet klopt.

"Mark heeft duidelijk gesteld dat hij graag heel zijn carrière nog bij Red Bull wil blijven. Hij heeft niet het verlangen om naar een ander team te gaan, en wil samen met ons successen behalen."

De Brit zei dat Webber's snelheid en motivatie sowieso goed moeten zijn, wil hij een contract voor volgend seizoen binnenhalen.

"De line-up die we nu hebben is zeer sterk, maar het is nog veel te vroeg om nu al te spreken over volgend jaar. Er zijn nog veel races voor de boeg."

Hij vindt het zelf meer dan normaal dat er de nodige speculatie onstaan is rond wie Vettel's teamgenoot zal worden in 2012.

"Ik denk dat elke rijder in deze wagen wil zitten. Maar we zijn op dit moment tevreden met onze twee rijders. De dynamiek in het team is zeker in orde. Ik denk dat de managers van de Formule 1-piloten slecht hun werk zouden doen mochten ze niet op onze deur kloppen."
[16 april 2011 - 09:55] Tom Michiels
VORIG: Vettel blijft ongenaakbaar tijdens kwalificatie      VOLGEND: Petrov betreurt technisch mankement
 Zoeken: In:
Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven  
Lewis Hamilton heeft voor de derde keer de Grand Prix van Japan geworden. De Brit leidde van start...
Lees meer
Hamilton ongenaakbaar in Suzuka  
Lewis Hamilton heeft voor het eerst de pole positie behaald op Suzuka. Zo heeft de Brit op alle...
Lees meer
Bottas snelste in VT3, ondanks crash en tragere banden  
Mercedes heeft haar ware gelaat getoond in de derde vrije training in Japan. Valtteri Bottas en Lewis Hamilton...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact