RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Horner: "Webber wil carrière bij Red Bull beëindigen"
Mark Webber maakt er geen geheim van dat hij ook volgend seizoen voor Red Bull wil uitkomen. Iets wat zijn teambaas Christian Horner vandaag bevestigde.

Het contract van de Australiër zal eind dit jaar ten einde lopen, maar verwacht wordt dat Lewis Hamilton, Nico Rosberg of Jaime Alguersuari het zitje voor 2012 zullen overnemen. Geruchten vertellen zelfs dat Webber een overstap zou maken naar Ferrari, maar Horner benadrukte dat dit niet klopt.

"Mark heeft duidelijk gesteld dat hij graag heel zijn carrière nog bij Red Bull wil blijven. Hij heeft niet het verlangen om naar een ander team te gaan, en wil samen met ons successen behalen."

De Brit zei dat Webber's snelheid en motivatie sowieso goed moeten zijn, wil hij een contract voor volgend seizoen binnenhalen.

"De line-up die we nu hebben is zeer sterk, maar het is nog veel te vroeg om nu al te spreken over volgend jaar. Er zijn nog veel races voor de boeg."

Hij vindt het zelf meer dan normaal dat er de nodige speculatie onstaan is rond wie Vettel's teamgenoot zal worden in 2012.

"Ik denk dat elke rijder in deze wagen wil zitten. Maar we zijn op dit moment tevreden met onze twee rijders. De dynamiek in het team is zeker in orde. Ik denk dat de managers van de Formule 1-piloten slecht hun werk zouden doen mochten ze niet op onze deur kloppen."
[16 april 2011 - 09:55] Tom Michiels
VORIG: Vettel blijft ongenaakbaar tijdens kwalificatie      VOLGEND: Petrov betreurt technisch mankement
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact