RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Japan
 Massa in de wolken met eigen prestatie
Felipe Massa is van mening dat hij sinds lang nog eens een hele knappe race gereden heeft, nadat hij in Shanghai de zesde plek wist op te eisen. De Braziliaan wist zich door consistente rondetijden naar de kop van het veld te werken, maar verloor uiteindelijk nog enkele posities.

"Ik ben enorm gelukkig met mijn prestatie. Het was één van mijn beste races sinds een lange tijd." zei Massa tegen BBC. "Het is jammer dat ik niet meer vooraan kon finishen, maar dat was onmogelijk. Ik heb mijn best gedaan, maar dat bleek onvoldoende te zijn."

Massa gaf toe dat hij deels gefrustreerd was in zijn raceresultaat, aangezien een driestopstrategie beter zou geweest zijn dan twee stops die door het team uitgevoerd werden.

"De rechtstreekse concurrentie heeft de juiste strategie gekozen. Al deze wagens passeerden me met sprekend gemak. Zelfs de man die de race domineerde, Sebastian Vettel, won niet door zijn strategie, aangezien die juist dezelfde was als mij."

"Het toont gewoon aan dat we de bal verkeerd geslaan hebben. Mijn snelheid op de zachte band was zeer goed, en ik leek even snel te gaan als Sebastian. Mede hierdoor hadden we beslist om het toch bij twee pitstops te houden."
[17 april 2011 - 14:41] Tom Michiels
VORIG: Team Lotus kent bijzonder goede race      VOLGEND: Perez excuseert zich tegenover Sutil
 Zoeken: In:
Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven  
Lewis Hamilton heeft voor de derde keer de Grand Prix van Japan geworden. De Brit leidde van start...
Lees meer
Hamilton ongenaakbaar in Suzuka  
Lewis Hamilton heeft voor het eerst de pole positie behaald op Suzuka. Zo heeft de Brit op alle...
Lees meer
Bottas snelste in VT3, ondanks crash en tragere banden  
Mercedes heeft haar ware gelaat getoond in de derde vrije training in Japan. Valtteri Bottas en Lewis Hamilton...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact