RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Massa in de wolken met eigen prestatie
Felipe Massa is van mening dat hij sinds lang nog eens een hele knappe race gereden heeft, nadat hij in Shanghai de zesde plek wist op te eisen. De Braziliaan wist zich door consistente rondetijden naar de kop van het veld te werken, maar verloor uiteindelijk nog enkele posities.

"Ik ben enorm gelukkig met mijn prestatie. Het was één van mijn beste races sinds een lange tijd." zei Massa tegen BBC. "Het is jammer dat ik niet meer vooraan kon finishen, maar dat was onmogelijk. Ik heb mijn best gedaan, maar dat bleek onvoldoende te zijn."

Massa gaf toe dat hij deels gefrustreerd was in zijn raceresultaat, aangezien een driestopstrategie beter zou geweest zijn dan twee stops die door het team uitgevoerd werden.

"De rechtstreekse concurrentie heeft de juiste strategie gekozen. Al deze wagens passeerden me met sprekend gemak. Zelfs de man die de race domineerde, Sebastian Vettel, won niet door zijn strategie, aangezien die juist dezelfde was als mij."

"Het toont gewoon aan dat we de bal verkeerd geslaan hebben. Mijn snelheid op de zachte band was zeer goed, en ik leek even snel te gaan als Sebastian. Mede hierdoor hadden we beslist om het toch bij twee pitstops te houden."
[17 april 2011 - 14:41] Tom Michiels
VORIG: Team Lotus kent bijzonder goede race      VOLGEND: Perez excuseert zich tegenover Sutil
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact