RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Lotus Renault gefrustreerd na kleurloze race
In tegenstelling tot AustraliŽ en MaleisiŽ, stond er deze keer geen Lotus Renault-rijder op het podium. Integendeel zelfs, Nick Heidfeld wist na een slechte kwalificatie slechts als twaalfde over de finishlijn te rijden, terwijl Vitaly Petrov maar twee puntjes kon sprokkelen.

Teambaas Eric Boullier gaf toe dat zijn team veel meer verwacht had, maar vertelde dat vooral de strategie de hoofdreden was waarom het niet kon meedingen om mooie posities.

"Kijkend naar onze startpositie, wisten we dat het lastig zou geweest zijn om onze knappe resultaten in de vorige races te herhalen. Het draaide uit op een frustrerende namiddag, want we hebben op geen enkel moment progressie gemaakt."

"Dit was deels te wijten aan het feit dat inhalen hier zeer moeilijk was, zelfs met DRS. Ook hebben we een slechte strategie gekozen. Het was voor ons zeer moeilijk om te weten wanneer de banden moesten gewisseld worden."

"In elk geval is het een goed teken dat Vitaly punten gescoord heeft. Nu hebben we drie weken om ons goed voor te bereiden voor Turkije."
[17 april 2011 - 15:22] Tom Michiels
VORIG: Video - Button doet McLaren verbazen      VOLGEND: Video - Vettel laat zich kloppen door McLaren
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact