RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Robert Kubica mag het hospitaal verlaten
Robert Kubica zou volgend de laatste berichten voldoende sterk zijn om het hospitaal in ItaliŽ te verlaten. Volgens het Poolse nieuwsagentschap Polska Agencja Prasowa (PAP) heeft het Santa Corona hospitaal verklaard dat Kubica niet langer een hoog risico op infecties loopt, en dat hij dus het hospitaal mag verlaten om elders verder te revalideren.

Kubica crashte begin februari zwaar tijdens een rally in ItaliŽ. Hierbij doorboorde een vangrail zijn wagen en liep Kubica verschillende breuken aan armen en benen op. Meerdere operaties moesten ervoor zorgen dat zijn rechter hand niet geamputeerd moest worden.

Ondertussen is Robert Kubica terug op krachten gekomen en zou hij al kunnen rondlopen met een looprekje. Volgens zijn manager Daniele Morelli zou Kubica dan ook het Santa Corona hospitaal in Pietra Ligure nog voor Pasen kunnen verlaten.

Van een mogelijke terugkeer naar de Formule 1 is echter nog geen sprake. Renault teambaas Gerard Lopez stelde verleden week nog dat het te vroeg is om voorspellingen te maken.
[20 april 2011 - 14:28] Jeroen Winters
VORIG: Ecclestone: "De Formule 1 staat niet te koop"      VOLGEND: Scheert Branson op 1 mei zijn benen?
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact