RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Wolff denkt aan belangrijkere functie bij Williams
Williams-aandeelhouder Christian 'Toto' Wolff heeft niet ontkend dat hij prominenter aanwezig zal zijn bij het worstelende Britse team.

Adam Parr, de voorzitter van het historische team, vertelde in China dat Williams haar slechtste start heeft meegemaakt sinds 1979, mede hierdoor zouden grote herstructureringen binnen het team plaatsvinden. Vooral de positie van huidig technisch directeur Sam Michael zou ter discussie staan.

Dat er bij Williams veel bezorgdheid is, was duidelijk tijdens de Chinese Grand Prix. Zo was de Oostenrijkse aandeelhouder Wolff het hele raceweekend in Shanghai in de pitgarage van het team terug te vinden, terwijl deze liever aan de zijlijn staat.

Toen laola1.at aan Wolff vroeg of hij pushte om een leidinggevende functie bij Williams te krijgen, zei hij: "Ik geloof dat we in Adam Parr een sterk figuur gevonden hebben, die zeer consequent om kan gaan met het team."

"Ik heb op dit moment mijn voet tussen de deur geschoven. Of dit een goed of een slecht teken is, zal de tijd uitwijzen."
[21 april 2011 - 06:42] Tom Michiels
VORIG: "Nu al 150 inhaalpogingen in 2011"      VOLGEND: Hamilton in de wolken met grote ommekeer
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact