RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Heerst er bij Ferrari gebrek aan creativiteit?
En van Ferrari's voornaamste problemen zou wel eens een gebrek aan verbeelding zijn. Dat vindt alvast een gespecialiseerd Italiaans magazine.

Al snel leek de 150 Italia niet bij machte te zijn om Red Bull en zelfs McLaren bij te benen, en wordt zelfs gedreigd door Mercedes GP en Lotus Renault te worden ingehaald.

De wagen zou echter niet alleen aerodynamisch een kleine ramp zijn, ook zou de windtunnel in Maranello niet goed afgesteld zijn. Als gevolg gaat het team de windtunnel van Toyota in Cologne gebruiken, al kan zich de vraag gesteld worden dat hierdoor alle problemen zullen verdwijnen.

Commentatoren vrezen dat de wagen op zich al moeilijk te verbeteren zal zijn. De Ferrari-bolide ziet er in alle opzichten zeer conservatief uit, waardoor een grote stap voorwaarts volgens hen moeilijk zal worden.

"Wanneer was het de laatste keer dat een ander team Ferrari gekopieerd heeft? Dat was in 2008, toen ze een gat maakten in de neus. Sindsdien houdt niemand nog rekening met hen." stond in Autosprint te lezen.
[27 april 2011 - 21:38] Tom Michiels
VORIG: Ecclestone wil Turkse Grand Prix in 2012      VOLGEND: Buemi maakt zich geen zorgen over zijn toekomst
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact