RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Kart mee op de Racing Day op 8 mei!
Op zondag 8 mei organiseert onze redactie de F1-Club Racing Day op het vernieuwde kartcircuit van Aalst. Het wordt in ieder geval een leuke en amusante combinatie van karten op ieders niveau en live de Formule 1 volgen op groot scherm. Iedereen is alvast welkom. Daarbij steunt u ook nog eens ons team dat zich deze zomer zal trachten te bewijzen op het wereldkampioenschap indoorkarting!

De dag begint om 11u30 met de samenkomst op het kartcircuit van Aalst. Om 12u00 mag u, samen met uw vrienden, familie of mededeelnemers, het racepak en de helm aantrekken en bent u weg voor een verkenningsrit van 10 minuten. De snelste tijd die u tijdens die sessie rijdt, zal bepalen in welke groep u zal ingedeeld worden voor de daaropvolgende race. Die race duurt 20 minuten. Na afloop wordt tijdens de podiumceremonie de bekers voor de desbetreffende posities uitgedeeld.

Na het kartingluik staat natuurlijk het groot scherm gericht op de F1-race in Turkije, die live te bekijken zal zijn in het kartcenter. Voor iedereen is er ook nog een leuke verrassing voorzien.

Wenst u deel te nemen aan deze leuke gebeurtenis, dan kan u zich inschrijven via http://racing.f1-club.be voor de prijs van 35,00 EUR per persoon. Voor al uw vragen met betrekking tot het evenement kan u zich richten tot diezelfde site en Tim Raes, te bereiken op tim.raes@f1-club.be.

[28 april 2011 - 20:13] Jorg Soens
VORIG: Button wil carrière bij McLaren uitzitten      VOLGEND: McLaren wilde zich in 2010 door Libië laten sponsoren
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact