RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Japan
 Kart mee op de Racing Day op 8 mei!
Op zondag 8 mei organiseert onze redactie de F1-Club Racing Day op het vernieuwde kartcircuit van Aalst. Het wordt in ieder geval een leuke en amusante combinatie van karten op ieders niveau en live de Formule 1 volgen op groot scherm. Iedereen is alvast welkom. Daarbij steunt u ook nog eens ons team dat zich deze zomer zal trachten te bewijzen op het wereldkampioenschap indoorkarting!

De dag begint om 11u30 met de samenkomst op het kartcircuit van Aalst. Om 12u00 mag u, samen met uw vrienden, familie of mededeelnemers, het racepak en de helm aantrekken en bent u weg voor een verkenningsrit van 10 minuten. De snelste tijd die u tijdens die sessie rijdt, zal bepalen in welke groep u zal ingedeeld worden voor de daaropvolgende race. Die race duurt 20 minuten. Na afloop wordt tijdens de podiumceremonie de bekers voor de desbetreffende posities uitgedeeld.

Na het kartingluik staat natuurlijk het groot scherm gericht op de F1-race in Turkije, die live te bekijken zal zijn in het kartcenter. Voor iedereen is er ook nog een leuke verrassing voorzien.

Wenst u deel te nemen aan deze leuke gebeurtenis, dan kan u zich inschrijven via http://racing.f1-club.be voor de prijs van 35,00 EUR per persoon. Voor al uw vragen met betrekking tot het evenement kan u zich richten tot diezelfde site en Tim Raes, te bereiken op tim.raes@f1-club.be.

[28 april 2011 - 20:13] Jorg Soens
VORIG: Button wil carrière bij McLaren uitzitten      VOLGEND: McLaren wilde zich in 2010 door Libië laten sponsoren
 Zoeken: In:
Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven  
Lewis Hamilton heeft voor de derde keer de Grand Prix van Japan geworden. De Brit leidde van start...
Lees meer
Hamilton ongenaakbaar in Suzuka  
Lewis Hamilton heeft voor het eerst de pole positie behaald op Suzuka. Zo heeft de Brit op alle...
Lees meer
Bottas snelste in VT3, ondanks crash en tragere banden  
Mercedes heeft haar ware gelaat getoond in de derde vrije training in Japan. Valtteri Bottas en Lewis Hamilton...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact