RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 McLaren focust zich op kleine upgrades voor Turkije
McLaren zal volgend raceweekend in Istanbul niet uitpakken met een grote aerodynamische upgrade, maar zal wel via kleine wijzigingen haar prestaties proberen te verbeteren.

Het in Woking gevestigde team kon dan wel in China nog eens een overwinningsdans bovenhalen, toch vindt teambaas Martin Whitmarsh dat McLaren niet in een roes mag leven. De Brit vindt het belangrijk dat ze elke race progressie kunnen maken.

"De zege in China was een geweldige beloning voor al het harde werk die in de wagen gekropen is. Zowel op het circuit als in het McLaren Technology Centre is er dag en nacht aan de MP4-26 gewerkt."

"We zijn tot het bot gemotiveerd een aangemoedigd door de snelheid en de consistentie die beide rijders getoond hebben, maar nu we naar Europa terugkeren krijgen we automatisch met nieuwe uitdagingen te maken."

"We maken ons geen illusie dat de wagen beter moet zijn in de kwalificatie, al is onze racesnelheid goed te noemen. Verscheidene teams zullen een grote stap voorwaarts willen zetten in Turkije, dus we mogen niet achterblijven."

"Voor deze race, zullen we enkele kleine modificaties testen tijdens de vrijdagsessies. We gokken dat we met deze wagen de titel kunnen winnen, en zijn dan ook vastberaden om dit volgende zondag aan te tonen."

"Onze één-twee finish van vorig jaar geeft ons in elk geval een psychologisch voordeel, al zullen we volgende week niet op onze lauweren kunnen rusten."
[29 april 2011 - 07:43] Tom Michiels
VORIG: Boullier: "Debat over motoren 2013 is heel open"      VOLGEND: FIA: "Aan deadline Bahrein wordt niet veranderd"
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact