RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Japan
 McLaren focust zich op kleine upgrades voor Turkije
McLaren zal volgend raceweekend in Istanbul niet uitpakken met een grote aerodynamische upgrade, maar zal wel via kleine wijzigingen haar prestaties proberen te verbeteren.

Het in Woking gevestigde team kon dan wel in China nog eens een overwinningsdans bovenhalen, toch vindt teambaas Martin Whitmarsh dat McLaren niet in een roes mag leven. De Brit vindt het belangrijk dat ze elke race progressie kunnen maken.

"De zege in China was een geweldige beloning voor al het harde werk die in de wagen gekropen is. Zowel op het circuit als in het McLaren Technology Centre is er dag en nacht aan de MP4-26 gewerkt."

"We zijn tot het bot gemotiveerd een aangemoedigd door de snelheid en de consistentie die beide rijders getoond hebben, maar nu we naar Europa terugkeren krijgen we automatisch met nieuwe uitdagingen te maken."

"We maken ons geen illusie dat de wagen beter moet zijn in de kwalificatie, al is onze racesnelheid goed te noemen. Verscheidene teams zullen een grote stap voorwaarts willen zetten in Turkije, dus we mogen niet achterblijven."

"Voor deze race, zullen we enkele kleine modificaties testen tijdens de vrijdagsessies. We gokken dat we met deze wagen de titel kunnen winnen, en zijn dan ook vastberaden om dit volgende zondag aan te tonen."

"Onze één-twee finish van vorig jaar geeft ons in elk geval een psychologisch voordeel, al zullen we volgende week niet op onze lauweren kunnen rusten."
[29 april 2011 - 07:43] Tom Michiels
VORIG: Boullier: "Debat over motoren 2013 is heel open"      VOLGEND: FIA: "Aan deadline Bahrein wordt niet veranderd"
 Zoeken: In:
Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven  
Lewis Hamilton heeft voor de derde keer de Grand Prix van Japan geworden. De Brit leidde van start...
Lees meer
Hamilton ongenaakbaar in Suzuka  
Lewis Hamilton heeft voor het eerst de pole positie behaald op Suzuka. Zo heeft de Brit op alle...
Lees meer
Bottas snelste in VT3, ondanks crash en tragere banden  
Mercedes heeft haar ware gelaat getoond in de derde vrije training in Japan. Valtteri Bottas en Lewis Hamilton...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact