RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Niet enkel Michael slachtoffer bij Williams?
De toekomst van een ander ervaren lid in het technische departement van Williams zou erg onzeker zijn.

Na de zeer slechte start van Williams in dit kampioenschap, vertelde voorzitter Adam Parr dat herstructureringen binnenin het Britse team noodzakelijk geworden zijn. Meteen werd de link gelegd dat technisch directeur Sam Michael het onderspit moet delven, iets wat door het team niet ontkend wordt.

Auto Motor und Sport berichtte echter dat er nog meerdere personeelswijzigingen zullen doorgevoerd worden. Dit zou mogelijk al zichtbaar zijn tijdens de Turkse Grand Prix, dat volgend weekend verreden wordt.

Volgens de Duitse krant zou de 38-jarige chef van de dienst aerodynamica, Jon Tomlinson, zo goed als zeker zijn C4 onder de deur geschoven krijgen. Tomlinson is al een tijdje verbonden aan de Formule 1, want hij werkte na Jordan in 2000 nog samen met Renault.

Eveneens zou mede-oprichter en Williams-aandeelhouder Patrick Head een stap achteruit zetten, iets wat tot nu toe niet bevestigd geweest is.

''Dit zal er in elk geval voor zorgen dat er een grote wijziging zal plaatsvinden in het technische departement van Williams." stond in Auto Motor und Sport te lezen.

De interne problemen laten zich ook voelen op de beurs van Frankfurt, waar de aandelen van het Britse team verhandeld worden. Ondanks de problemen, blijft Rubens Barrichello zijn technische directeur steunen.

"Ik ken Sam al sinds mijn carrière bij Jordan. Het probleem is niet dat hij de verkeerde man is voor de job, maar dat hij veel te veel om handen heeft." zei de Braziliaan tegen Speed Week.
[29 april 2011 - 12:43] Tom Michiels
VORIG: FIA: "Aan deadline Bahrein wordt niet veranderd"      VOLGEND: Britse regisseur wil leven Lauda verfilmen
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact