RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Brundle: "Verstappen van het kaliber Schumacher en Senna"
Sky Sports F1 specialist Martin Brundle heeft gezegd dat Max Verstappen het in zich heeft om een kampioen te worden van het kaliber Ayrton Senna of Michael Schumacher.

De 17-jarige zoon van oud coureur Jos Verstappen heeft in de eerste drie GP's van het seizoen de kritiek van velen, omwille van zijn nog zeer jonge leeftijd, afgeschud met drie ijzersterke races. Twee keer beroofde mechanische pech Max van een puntenfinish, wat betekent dat hij zonder die problemen drie op drie zou hebben gehaald wat betreft punten scoren. Uitzonderlijk, vindt ook Brundle:

"We hebben hier te maken met een absolute superster binnen de Formule 1. Wat een vertrouwen heeft hij in die wagen! Bovendien maakt hij ook zeer weinig fouten, wat bijzonder is op zo'n jonge leeftijd. Verstappen zal nog voor zijn 20ste klaar zijn om een kampioenschap te winnen. Hij heeft volgens mij alles wat een Senna en Schumacher ook hadden."

Ook de kalmte waarmee Max alles op zich af laat komen vindt de 55-jarige Brit bijzonder knap.

"Het is een jonge knaap, maar met een volwassen hoofd op zijn schouders. Hij is kalm, zal af en toe misschien nog wat fouten maken, maar hij is o zo snel. Bovendien laat hij niets merken van zijn gebrek aan ervaring. Hij kan één van de grootsten aller tijden worden, misschien zelfs de grootste", besloot Brundle.
[14 april 2015 - 18:08] Mats de Jong
VORIG: McLaren met nieuwe versie Honda-motor naar Spanje      VOLGEND: Mercedes sluit teamorders niet uit
 Zoeken: In:
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Raikkonen snelste na eerste testdag, Kubica negende  
Kimi Raikkonen heeft de snelste ronde neergezet tijdens de eerste testdag in Abu Dhabi. Toch was het Robert...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact