RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Singapore
 De toekomstplannen van Fernando Alonso
Fernando Alonso vertrekt niet naar de Verenigde Staten voor een tweede race in de 2017 IndyCar Series. De Spanjaard zou in september de seizoensfinale rijden in Sonoma, maar dat evenement valt op dezelfde dag als de GP van Singapore.

McLaren-Honda helpt dat gerucht de wereld uit. “De aanvraag zou via ons moeten gaan, en dat is niet gebeurd. Bovendien valt die race op dezelfde dag als de GP van Singapore, dit is fake news”, laat uitvoerend directeur Zak Brown weten.

Toch is een terugkeer in de toekomst voor Alonso naar IndyCar niet uitgesloten. In mei 2017 debuteerde hij in de Indianapolis 500, en diende Jenson Button als eenmalig vervanger tijdens de Grand Prix van Monaco. Alonso noemt die race zijn “hoogtepunt van 2017”.

Wat Alonso plant voor 2018, is nog koffiedik kijken. Wat we wel weten is dat McLaren de Spanjaard volgend jaar graag houdt, samen met Vandoorne: “We willen volgend jaar dezelfde rijders inschakelen. We zijn blij met allebei hun prestaties”, zeggen de McLaren officials.
[08 augustus 2017 - 20:42] Lisa Pieters
VORIG: Kubica niet volledig tevreden      VOLGEND: Ultimatum voor Bottas
 Zoeken: In:
Hamilton pakt zege in Singapore na start gehuld in chaos  
Lewis Hamilton heeft onverwacht de GP van Singapore gewonnen. De Brit profiteerde optimaal van een gigantische startcrash waarbij...
Lees meer
Vettel overtuigend op pole in Singapore  
Sebastian Vettel heeft de pole positie behaald voor de Grote Prijs van Singapore. De Duitser toonde zich ruim...
Lees meer
Verstappen houdt Vettel af in VT3, Vandoorne vijfde  
Max Verstappen heeft de snelste tijd in de derde vrije training op zijn naam geschreven. De Nederlander was...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact